Topcare Nordic idé

 

Topcare Nordic levererar högkoncentrerade, miljövänliga kvalitetsprodukter som inte kan köpas någon annanstans.

Filosofin är enkel: köp direkt från vår egen fabrik utan dyra mellanled. Det ger det lägsta priset. Du slipper dessutom irritationen över att ständigt tvingas leta efter erbjudanden som varierar från vecka till vecka, från butik till butik. Vem har inte köpt veckans erbjudande till ”halva priset”, bara för att veckan därpå hitta ett bättre erbjudande hos en annan butikskedja?

Hos Topcare Nordic är priset alltid detsamma – nämligen det lägsta.

Vi värnar om och tänker på miljön. Våra produkter är testade och godkända enligt de strängaste kraven på biologisk nedbrytbarhet. Vi kan därför erbjuda ett brett sortiment med det erkända Svanmärket. Våra produkter har också vunnit priser, bl. a. våra tvättmedel. Dessa är en vidareutveckling av Bluecare och utnämndes till årets mest effektiva och miljövänliga produkt i konsumentprogrammet ”Rene ord for pengene”.

Många lider av allergi
Topcare Nordic produkter innehåller inte optiskt vitt, LAS, eller något annat som normalt framkallar allergiska reaktioner. Ingen kan garantera att deras produkter inte medför allergisymptom. Vi kan dock konstatera att färre än 1 % av våra allergikunder har anmält problem. Skulle det hända dig skickas produkterna på retur utan att det kostar dig ett öre. Bättre garanti kan man inte få.

Alla våra produkter är utan konkurrens de mest koncentrerade tvätt- och rengöringsmedel som finns på marknaden. Det minskar förpackningsanvändningen och gör att du slipper släpa hem stora, tunga varor när du handlar. En årsförbrukning från Topcare Nordic fyller inte mer än den kundvagn du använder i affären. T. ex. får du 350 kvalitetstvättar med vår 10 kg tvätthink. Köper du billigt pulver, som oftast doseras 350-450 ml i hårt vatten, motsvarar det mer än 80 kg. Vi tycker att du bara ska betala för ren tvättkraft, inte för en massa fyllnadsämnen som bara ger dåligt tvättresultat. Våra priser per kg eller liter kan verka dyrare vid första ögonkastet, men omräknat per tvätt kan vi konkurrera även med de billigaste erbjudanden.
Enzyminnehållet i våra produkter är det högsta på marknaden. Ett avancerat enzymsystem bestående av fyra olika enzymer garanterar ett suveränt tvättresultat. Det är inte utan skäl som mer än 90 % av våra kunder handlar regelbundet hos oss.

Alla produkter faktureras till ditt företag. Därmed kan du vara säker på att kunna dra av det du använder i företaget i deklarationen. Många lurar sig själva genom att inte göra det.

Kontakta vår kundservice och få reda på hur mycket du kan spara på en årsförbrukning. Det rör sig om tusentals kronor före skatt – alltså i verkligheten det dubbla.

Sist men inte minst garanterar vi att vår service är den bästa. Vi samlar enbart på nöjda kunder.